deena and the gang

January 18, 2011

Aku bengang ! komengaaaa...!!!

Kali ni memang deena bengang giler ! bengang ngan sykt kourier kat sini, malas nak sebut nama company ni kang tak pasal2 kena tottttttt plak. slalu deena guna perkhidmatan Pos laju langsung takda masalah. nampak gaya hi hi..bye..bye la pada sykt kourier tu pas ni !
Barang dah pos dari last week lagi, yer deena pun sedia maklum la kan kt sini jumaat adalah hari cuti,
dan ahad plak di area Selangor cuti. so klu dr Langkawi pos ari sabtu sampai ke hari ni barang tak sampai
ke tangan pelanggan apa deena nak jawab ? tak ke naya nama nya..aduhhhh memang terbakor darah tul !
Sabor jer la, takkan disebabkan masalah  mcm ni deena nak lemah semangat utk teruskan biz online jamu dan produk lain yer tak... Skang apa yg perlu deena buat scan dan email slip kourier tu pada pelanggan ni dulu klu tak dia ingat kita buat kerja tak serius dan main-main.

P/s : I'm not in the mood... huhu..

2 comments:

  1. wahahahha...den tak pnh guna kourier..pos laju lagi best

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this