deena and the gang

December 11, 2010

Jalan-jalan cari makan


Kebanyakkan entri dalam blog ni lebih pada persekitaran di Langkawi. almaklum la deena pun baru jer berhijrah kt sini. boring ? mula sampai mmg blur rindu ngan kengkawan di Kl,
dan keluarga di Puchong.. aduhhh sabor jer la kan..



cantikkan suasana di restoran kantan ni, tmpt ni terletak di pantai cenang, so biasa nyer
bila ada group atau orang perseorangan yg inginkan kelainan hubby deena selaku yg menguruskan percutian ke Langkawi dan aktiviti2 dorang akan bawa kt restoran ni. klu nk melalak layan karok pun ado..


restoran ni asal nyer dr rumah kampung jer, tapi bila dah di upgrade dengan cantik deena tengok dari luar rumah, bawah rumah sampai la bahagian dalam haa.. klu rasa nak buat candle light dinner dgn orang tersayang tempat ni yg sesuai coz suasana memang romantik beb.. deena tingin gak tapi tah bila nyer nk merasa huhu..


klu ada kengkawan plan nak dtg Langkawi tu hello2 la kat deena k...  byk lagi tempat2 
menarik yg deena x pegi lagi, insyaallah ada cite yg best deena share kt sini...


Deena : tingin nk usya tengok Gunung Raya plak :)



2 comments:

  1. yupp..mmg best restoran kantan ni...i and my hubby g candle light dinner at kantan restaurant on 20/10/11..waahh..layanan 1st class...mcm kat hotel 5star gitu.heheh..thumbs up :)-Azura-

    ReplyDelete

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this