deena and the gang

December 28, 2010

3 Bulan 10 hari lagi....

6 bulan dah berlalu, means 3 bulan 10 hari lagi waktu yg ditunggu akan tiba.
takut ada suka pun yer gak. takut ? mau nyer x, wlaupun ada pengalaman melahirkan, bila diingat sakit nyer waktu nk bersalin dulu mak aiii.. hanya yg pernah mengalami yg tahu best ke tak bersalin ni hehe...

tapi harus di ingat setiap kesakitan tu ada hikmah nyer dan dari situ la kita rasa bertuah coz tak smua wanita mampu mengandung dan melahirkan. ada setengah tu bertahun2 kawin dan ada pula di sahkan oleh doktor x mampu utk
mempunyai zuriat.. ape2 pun kuasa di tangan Allah selagi kita x putus asa dan ikhtiar serta yakin insyaallah tiada yg mustahil kan..

Seawal 3 bulan sampai la skang, bleh dikatakan deena kerap ke klinik dan hospital coz ada kencing manis. tak penah kena pun sebelum ni.. harap2 pas bersalin nnt smua ok. persiapan baby pun satu pun blom beli lagi x pasti nk beli warna biru or pink :) . dah byk kali scan tapi dia x mau tunjuk la pulakkk..
baby malu kot hehe.. tak kisah la yang penting deena selamat dan baby sihat.


P/s : dira, syeera dan danish tak sabar nk dpt adik baru ! :)

No comments:

Post a Comment

Jutaan trima kasih krn sudi singgah di deena's blog. komen anda semua amatlah deena hargai :)

~deena~

Tinggalkan jejak anda

~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this